De gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd uit gebreide truien, hoodies en T-shirts.
Iedere beanie is een uniek exemplaar dus kies er eentje die bij je past.
Geef niet alleen een nieuwe kans aan kleding, maar ook aan onze mooie planeet en bovendien een wat groener Nederland

Uitdaging:

Hoe prop je zoveel mogelijk prachtige initiatieven in één product?

Materialen:

Elke beanie is met de grootste zorg samengesteld uit gerecyclede truien. Elk item is dus uniek in kleur en stof.
Daarnaast versturen we de beanies in duurzame kadoverpakkingen.

Duurzame verzending

We verpakken de beanie in een doosje van gerecycled karton en past bovendien precies in de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zitten wachten tot jouw cadeautje bezorgd wordt en hiermee voorkomen we ook dat, als je niet thuis bent, de bezorger op een later tijdstip nog een keer terug moet komen.

Er zit een beschermende “groene” vel vloeipapier om de beanie en een sluitzegel van grasvezel. Elk pakketje is een kadootje wat roept om uitgepakt te worden. Zo maken we jou en de wereld blij.

Bestel nu snel jouw unieke beanie voor €34,95.

Lokale productie

We werken uitsluitend samen met lokale producenten.

De truien worden ter beschikking gesteld door kringloopwinkel “De nieuwe hoop”.

De nieuwe hoop is een kringloopwinkel met een sociaal tintje. Hij draagt bij aan het welzijn van bewoners in Dordrecht en omgeving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De beanies worden niet geproduceerd in een ver land, maar gewoon hier in Nederland bij het lokale naaiatelier De Naaitafel die, met haar jarenlange ervaring, met de grootste zorg elke beanie zijn unieke kenmerken geeft.

CO2 compensatie

Een nieuw kledingstuk zorgt voor een CO2 uitstoot van gemiddeld 16 kilogram en wat nou als je met de koop van een beanie die uitstoot kan compenseren. Volgens verschillende studies blijkt dat een jong geplante boom voor minimaal 10 jaar een CO2 compensatie kan bieden van gemiddeld 22 kilogram per jaar. Hoe gaaf zou het zijn dat je met de koop van één unieke beanie mee kan helpen aan de CO2 reductie van de kledingindustrie.

close

LET'S KEEP IN TOUCH

We houden je graag op de hoogte van duurzame nieuwtjes en aanbiedingen. Je ontvangt 10% korting bij je eerste bestelling

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.