In Nederland gooien we per persoon bijna 490 kilo afval weg per jaar.

Met het kopen van onze duurzame producten draag je bij aan een groenere planeet

De afvalberg blijft maar groeien.
Dit moet anders kunnen dachten wij. En dat kan ook.
Met het kopen van onze duurzame producten in de webshop draag jij bij aan een groenere planeet en bovendien verminder je ook nog eens de afvalberg

Het planten van bomen voor een groenere planeet

Het planten van een compleet nieuw bos

Ontbossing is een groot wereldwijd probleem. Door de ontbossing verdwijnt er niet alleen leefruimte voor honderden verschillende diersoorten, maar leidt ook nog tot een grotere CO2 uitstoot. De ontbossing draagt dus voor een groot gedeelte bij aan klimaatverandering. Daarnaast verliezen we door ontbossing ook nog eens een deel van onze belangrijkste bron van zuurstof.

Bouw je met ons mee aan een compleet nieuw bos? In samenwerking met Trees for all planten we bomen. Zo maken we niet alleen de planeet een beetje groener maar ook de CO2 voetstap een stukje kleiner.

Een boom kan een CO2 compensatie opleveren van 22 kilo per jaar. Dus naast bewust produceren, verminderen we de CO2 uitstoot ook nog eens met het planten van bomen.

Met het dragen van onze beanie kan ook jij bijdragen aan een groenere planeet.

Kleding recycling tot duurzame beanie voor een groenere planeet

Upcycling van afgedankte kleding

We leven in een wegwerpmaatschappij. Met de komst van grote ketens in de winkelstraten kan je voor een prikkie een compleet nieuwe outfit scoren. De kleding waar we op uitgekeken zijn belanden daardoor bij de kringloop of op de afvalberg, waardoor de kringloopwinkels de grote aanvoer nauwelijks nog kwijt kunnen in hun winkels.

De duurzame beanie

Dit moet anders dachten we. Wat nu als we een product maken om deze cyclus te doorbreken. Zou het niet mooi zijn als die trui met al die herinneringen een nieuw leven mag beginnen als beanie? En dan niet zomaar een beanie, maar eentje die bijna uit elkaar ploft van alle mooie initiatieven die erdoor worden gesteund?
In samenwerking met kringloopwinkel “De nieuwe Hoop” maken we een statement tegen de wegwerpmaatschappij.
Doe jij mee?
Claim hier jouw unieke beanie voor €34,95

Duurzaam produceren voor een groenere planeet

Duurzaam produceren

Van trui tot beanie.

De truien worden met de grootste zorg samengesteld tot een unieke beanie met onder andere zijn kenmerkende kleurencombi’s, labels en groene stiksels.

We verpakken de beanie in een duurzaam doosje van gerecycled karton en tevens past in je brievenbus, zo houden we onze CO2 extra laag.

De beanie van HITBYADEER, het cadeautje wat op je deurmat valt.

close

LET'S KEEP IN TOUCH

We houden je graag op de hoogte van duurzame nieuwtjes en aanbiedingen. Je ontvangt 10% korting bij je eerste bestelling

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.